Tuesday, January 24, 2012

m-am intors


...pe partea cealalta. Asa e un soare afara, care se iteste molatec printre perdele si-mi incalzeste blanita! Tare bine mai e. Si ce-mi place patura asta alba si moale pe care a cumparat-o mami!

Ce s-a mai intamplat in viata mea in ultima vreme? Pai am facut cunostinta cu un motanel mai mic si foarte tupeist, Leon pe numele lui. Eu nu stiu ce tot voia el de la mine, si de ce se tot ducea prin toate cotloanele mele, si prin toate camerele. S-a frecat de bradut de mi-a luat o saptamana sa scap de mirosul lui, mi-a mancat din mancare, mi-a baut din apa, si, culmea! a facut si la mine in tavita. De doua ori!!! A doua oara, fix inainte de plecare. Pipi de marcaj. Cat tupeu! Cred ca s-o fi suparat ca nu m-am jucat cu el. Dar eu nu-s genul care sa sara din prima sa se dea in barci. Ia-ma usurel, convinge-ma.

El e Leon, tupeistul:

Buuun. Pe urma au venit alti oameni cu... tineti-va bine! un catel. O chestie mica cu mot si cu prea multa energie, pe nume Minnie. La fel, voia probabil sa ne jucam. Dar, precum spuneam, nu-s tipul care sa inceapa asa, deodata, sa se joace. Si stiti ce-a mai facut? A inceput sa ma latre. La mine acasa! Bestia. Partea buna e ca i-a spus mamica ei sa mai taca, si a tacut. Dar dupa aia a inceput sa se agite. Adica sa alerge prin living de parca o ardea ceva la talpi. Oare cateii cum e nu stiu sa stea intr-un loc? Ce-i cu atata alergatura? Mi-a mozolit un soricel, mi-a mancat si ea un pic din mancare si mi-a baut din apa. Eu am impresia ca astia noi care vin la mine, din generatia tanara, nu stiu ca nu e frumos sa mananci sau sa bei daca nu-ti ofera gazda. Cu atat mai mult sa te duci la tavita fara sa intrebi. Tinerii din ziua de azi...

Ea e Minnie, bestia:

No comments: