Friday, January 16, 2009

Culmea ipocriziei! Oana Turcu are blănuri de 2,5 miliarde lei





La inceput de an, va doresc prieteni dragi, animale de toate speciile si rasele SA TRAITI si sa nu cumva sa ajungeti hainute purtate de pitzipoance fara suflet, ipocrite si parvenite de 2 bani!





Culmea ipocriziei ar fi sa spuna ca produsele ei cosmetice din linia Oana Turcu pentru Ardes nu sunt testate pe animale.
Si acum stirea pe care am citit-o zilele astea ..sursa http://www.click.ro/ dar si http://celebrityfashionblog.blogspot.com/2009/01/oana-are-blanuri.html
Am scris cu rosu, la fel ca sangele animalelor care a curs pentru ipocrizia si nesimtirea acestui monstru de femeie.

Oana Turcu are blănuri de 2,5 miliarde lei


Vizoni, reni, ponei, iepuri şi vulpi argintii. Toţi şi-au făcut “culcuş” în dulapul Oanei Turcu.

E celebră, frumoasă şi posesoarea unei impresionante colecţii de blănuri. De la nemuritoarele gulere până la preţioasele ţinute din vizon, ren, ponei şi vulpe argintie,

Oana Turcu cheltuieşte sume devastatoare pe blana animalelor.

În colecţia sa se regăsesc 13 piese, multe dintre ele unicat. Cea mai valoroasă haină este din vizon şi a costat 150.000 de lei.

“Am primit-o cadou acum câţiva ani şi ţin foarte mult la ea. Ca să o protejez o ţin într-o husă specială”, ne-a mărturisit moderatoarea emisiunii “Confidenţial”, de la Antena 2. Vedeta şi-a comandat din Canada, anul trecut, o haină din piele de ren, lucrată manual şi accesorizată cu nasturi bătuţi din cristale Swarovski.